Profil utilizator dus cu radio

“Fotbalul e viata mea. Caci nu este alta pe lume mai mare placere decat a asculta un meci de fotbal. Sub dus.” Asa grait-a Vapupajan, roman verde, burtos si cu un timid inceput de chelie. Mare bautor de bere si repede incingator la petreceri cu prietenii.

“Chiar daca sunt microbist vero, sa nu credeti ca sunt vreun Neanderthal desprins de civilizatie. Ba dimpotriva, sunt repede incingatoriu la spalari de tot felul, mai putin de creieri si de bani. Culmea spalarii este pentru mine dusul cu radio. Acolo ma improspatez eu in fiecare ziulica si imi ascult meciul cinstit, plus sa nu ma rup cu totul de lumea incongiuratoare, putand orisicand sa ascult cate o stire la radio.

Cum mai toata ziua stau pe portalurile de divan si galceava, cum ar fi Facebook, nu simt neaparat nevoia sa-mi chem prietenii la meci. Tot ce aveam sa ne spunem ne-am spus pe teava sa ca stau singur sub dus. Si ascult.

Vara fac trei dusuri pe zi, caci aerul conditionat, marturisesc,  imi joaca feste. Plus ca da, stau la mansarda. Asta inseamna 3Xmelodii sau 3Xinterviuri cu oameni cu carte ascultate. Adica cultura dom’le. Aici am vroit sa agiung, la cultura sub dus. Un act de regasire de sine, balsam pentru suflet si trup.”

Acestea fiind zise, Vapupajan se sterse cu prosopul si iesi de sub dus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: